Autor:
GeoGia (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 03 mai 2016
Ingrediente
1 pachet margarina, 1 pahar mic apa minerala, 2 oua, sare, cascaval, faina cat cuprinde pentru o coca mai tare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Framantam margarina cu faina, adaugand pe rand apa minerala, ouale,cascavalul si faina.Adaugam faina pana obtinem o coca mai tare,Introducem la rece pentru o ora.
Intindem aluatul pe o planseta,nu foarte subtire,dar nici foarte gros,taiem betisoare cat vrem de lungi si late,le ungem cu ou batut si presaram cascaval ras deasupra,le asezam in tava in care am pus hartie de copt si introducem in cuptorul incins pana se rumenesc usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu cascaval" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Am avut oaresce sufletei in vizita si neavand nimic dulce prin casa...am executat contrariul. Am
5 voturi
4 comentarii
20 min
Se amesteca toate ingredientele bine, rezultand un aluat nu foarte tare. Se intinde o foaie nu foarte
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate