Se amesteca toate ingredientele bine, rezultand un aluat nu foarte tare. Se intinde o foaie nu foarte groasa, deoarece ele vor creste dublandu-se. Se asaza in tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu unt si tapetata cu faina. Se ung saratelele cu ou batut si desupra se pune cascavalul ras sau chimenul. Se baga in cuptorul incins la 180 grade pentru 15-20 minute pana se rumenesc bine.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii