Drojdia se freaca cu zaharul pana se lichefiaza. Se adauga sarea si laptele.
Intr-un castron se framanta faina cu untura si cascavalul ras apoi se inglobeaza lapte cu drojdia, in cantitati mici pana obtinem un aluat tare ce nu se mai lipeste de mana.
Pudram cu putina faina planseta si asezam aluatul, lasandu-l sa se odihneasca 30 min.
Se taie cate o bucata pe care o intindem in foaie de 5 mm (avem grija sa pudram cu faina planseta).
Cu rotita taiem bagete pe care le asezam in tava unsa cu untura sau pe hartie de copt. Le ungem cu ou batut cu sare si apoi presam chimen.
Se coc aproximativ 15 mim. la foc mijlociu.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii