Saratele cu mix de branzeturi

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Saratele cu mix de branzeturi

Ingrediente

  • 220 gr unt
  • 4 linguri iaurt
  • 100 gr cascaval ras
  • 100 gr mix de branzeturi rase (este un mix de la Lidl, intr-o punga galbena)
  • 1 praf de copt
  • 1/2 lingurita de sare
  • 500 gr faina
  • 1 ou
  • susan
  • chimen
  • mac

Mod de preparare

Intr-un bol mixam untul, de la temperatura camerei, impreuna cu iaurtul.

Adaugam mixul de branzeturi si cascavalul.

Incorporam sarea, praful de copt, iar la final faina cernuta, pe care o punem pe rand.

Framantam pana obtinem un aluat omogen, nelipicios si foarte usor de modelat.

Presaram faina pe masa de lucru, rupem aluat cate o bucata mica, intindem o foaie potrivit de groasa.

Cu o forma de fursecuri decupam saratelele, le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. La fel procedam si cu restul aluatului.

Intr-un paharel amestecam susan, mac si chimen.

Oul il batem spuma si cu un penson ungem saratelele.

Le presaram cu mixul pregatit in paharel, apoi le introducem in cupotrul incins.

Reglam o temperatura potrivita si lasam sa se rumeneasca usor saratele.

Cand sunt gata le scoatem, le lasam sa se racoreasca.

Le pastram intr-un bol, pe care il acoperim cu folie alimentara.

Din aceasta compozitie ies 3 tavi mari cu saratele.

Sa aveti pofta la rontait!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise