Se incalzeste cuptorul la 180 de grade
Se face un sos de rosii din 400 gr de rosii taiate marunt din conserva sau proaspete-se pune o lingura de ulei de masline se incalzeste bine se pune un catel de usturoi zdrobit si mirodenii ca bazilic uscat,oregano -se prajesc usor se adauga rosiile si se fierb cateva minute pana sosul se ingroase-se poate adauga si putin bulion.
Se lasa ca sosul sa se racoreasca.
Se intinde o foaie din aluat se taie fasii subtiri se ung cu sos si putina branza si se sucesc ca un fus astfel umplutura se mentine pe fasie.
Se pun pe o tava cu hartie de copt si se ung cu putin ou diluat cu putina apa si se coc 20-25 de minute pana sant aurii.
Sant foarte gustoase ca aperitif si daca raman se mentin intr-o cutie la rece la frigider.
Se pot face cantitati mai mari si in loc de coacere punetile cu hartia de copt la congelator pana ingheata bine.Se pot mentine intr-o cutie care se inchide bine pana dorim sa le coacem . Se pot mentine o luna in congelator.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii