Ingrediente
1 pachet margarina, 1 pahar de lapte, 2 oua, 1 praf de copt, 200 gr cascaval, sare, faina cat cuprinde, 3 linguri ulei, zahar vanilat, esenta de rom
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
45 voturi
Mod de preparare
Se amesteca bine chiar cu mana si treptat se adauga faina pana cand obtinem un aluat nu prea moale.
Se lasa aluatul la odihnit 30 min in frigider,dupa care se intinde o foaie groasa de 4 mm si se taie in fasii.
Se pot pune asa in tava unsa cu ulei,sau se pot rasuci.
Se ung cu ou batut si deasupra se presoara sare sau cascaval ras.
Se pot face si cu mac sau susan.
Se dau la cuptor timp de 20 25 minute pana se rumenesc.
Caraș Georgiana , 03 ianuarie 2015
De ce se pune esenta si zaharul vanilat?
Ovi Ovidiu , 03 ianuarie 2015
daca erau cu branza dulce intelegeam ca merg esente dar la cascaval in niciuncaz !!!
Traducator Godo Mihaela , 31 decembrie 2014
da, e buna intrebarea, mai ales ca le-am facut, si desi m-am intrebat, am pus totusi, au iesit bune, dar ceva intre sarat si dulce. si nu asa ar fi trebuit sa iasa, nu?
Anna Bella , 24 noiembrie 2014
ce treaba are vanilia si romul daca sunt saratele sarate?
Violeta Gabriela Dragomir , 08 noiembrie 2014
dc esenta?
Violeta Gabriela Dragomir , 08 noiembrie 2014
dc esenta de rom?
Mira Sandu , 18 februarie 2014
De ce esenţă de rom şi de vanilie?
Patricia Iordache (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2013
Ce pofta mi-ai facut! Cu siguranta le voi incerca.
Nadia Pata , 26 septembrie 2013
ce cauta aici vanilia si rom?
Orlando Macrescu , 25 septembrie 2013
foarte bune saratelele !le faceam cu paRINTII DE SARBATORI !
Anca Ardelean , 25 septembrie 2013
neami neami!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010
Apetisante
vio.vio (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010
mi sa facut pofta arata bine