Aluatul de foietaj se taie in 5 bucati egale.
Se unge aluatul cu ou batut,se sareaza si se presara cu mac sau boia iute/dulce de ardei.
Se fiecare bucata de aluat pentru a se obtine o spirala si se aseaza in tava cu hartie de copt.
Se dau la cuptor la 200 grade Celsius 20 de minute sau pana iau o culoare aurie.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii