Pentru crema se amesteca oul cu zaharul pana devine o crema spumoasa.
Se adauga laptele treptat si se fierbe la foc mic amestecand mereu.Cand incepe sa clocoteasca, se ia de pe foc, se adauga ciocolata, se amesteca pana se topeste si se lasa sa se raceasca.
Separat se bate frisca.
Se pastreaza putin pt decor si restul se amesteca cu crema de ciocolata racita.
Se adauga o esenta de rom si se pune gelatina,preparata conform instructiunilor de pe ambalaj.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii