Sarlota cu crema caramel si vanilie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Sarlota cu crema caramel si vanilie

Ingrediente

  • 2 sau 3 galbenusuri
  • migdale
  • vanilie
  • zahar
  • rom

Mod de preparare

Se prepara doua budinci, eu am pus cu migdale bucati si una de vanilie de dr. oetker, si 2 sau 3 galbenusuri, se amesteca bine, se bat intre timp albusurile care se incorporeaza usor dupa ce crema se ia de pe foc, apoi se pregatesc piscoturile, se insiropeaza in sirop din apa cu zahar fiarta si se baga rom, nu mult se tine in sirop ca se inmoaie prea tare, apoi se aseaza intr-o forma si se pun straturi, pana ce se termina crema, se lasa la frigider pana a 2 zi iar cand se serveste se rastoarna pe platou si se orneaza cu frisca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise