Se prepara doua budinci, eu am pus cu migdale bucati si una de vanilie de dr. oetker, si 2 sau 3 galbenusuri, se amesteca bine, se bat intre timp albusurile care se incorporeaza usor dupa ce crema se ia de pe foc, apoi se pregatesc piscoturile, se insiropeaza in sirop din apa cu zahar fiarta si se baga rom, nu mult se tine in sirop ca se inmoaie prea tare, apoi se aseaza intr-o forma si se pun straturi, pana ce se termina crema, se lasa la frigider pana a 2 zi iar cand se serveste se rastoarna pe platou si se orneaza cu frisca.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii