Sarlota cu dulceata de mure

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Sarlota cu dulceata de mure

Ingrediente

  • 1 l lapte
  • 2 plicuri sarlota de vanilie
  • 6 linguri de zahar
  • 150 gr biscuiti
  • 150 gr dulceata de mure

Mod de preparare

Se prepara budinca incalzind laptele, adaugand praful de sarlota amestecat cu zaharul in 100 ml lapte. Se amesteca cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza.

Biscuitii rupti in bucati se aseaza pe pe fundul bolului pana formeaza un strat, apoi se adauga un strat de budinca. Budinca trebuie asezata calda. Deasupra budincii se aseaza cateva lingurite de dulceata de mure. Se mai aseaza un strat de biscuiti, unul de budinca si apoi cateva bobite de mure din dulceata pentru decor. Se serveste peste 5-6 ore, lansand timp biscuitilor sa se inmoaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise