Punem varza la desarat in apa rece pentru 30 min.
Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se caleste in ulei. Se adauga orezul, ciupercile tocate si bulionul pentru 5 minute la foc mic.
Intr-un bol punem carnea tocata si amestecam cu restul ingredientelor (ceapa calita cu ciupercile, orezul, bulionul, morcovul ras, cele 2 oua, cimbrul ,sarea si piperul).
Se desfac frunzele de pe capatana si se elimina partile tari din zona cotorului. Daca frunzele sunt mai mari puteti sa le impartiti in functie de marimea pe care o doriti.
Intr-o cratita adaugati varza tocata,sarmalele infasurate si bucatele de kaiser. Se adauga apa calda cat sa le acopere. Se pune cratita pe foc, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic cca 1h 30min.
Se servesc calde cu smantana, ardei iute si mamaliguta. POFTA BUNA!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii