Ceapa tocata se caleste in putin ulei.
Ceapa tocata se caleste in putin ulei.
Se potriveste de gust cu sare si piper.
Se adauga sucul de rosii, orezul si mararul tocat marunt.
Se amesteca usor, se adauga carnea tocata si se omogenizeaza compozitia.
Cu ajutorul unei lingurite, umplem frunzele de vita/varza/tei cu cate putin din compozitia pregatita. Le infasuram cu grija pentru a nu pocni.
Sarmalutele se asaza intr-un vas de cuptor, se adauga optional inca una-doua linguri cu suc de rosii si cateva codite de marar.
Se toarna apa sau bors (daca nu sunt suficient de acre) peste sarmalute si se da vasul la cuptor, pana ce acestea fierb bine.
Se servesc calde, cu ardei iute si smantana. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii