Intrun vas, punem carnea tocata, adaugam oul, orezul bine spalat si scurs de apa, ceapa taiata marunt, cartofii razuiti pe razatoarea cu gauri mari, sare, piper, boia, vegeta si omogenizam bine, Impachetam sarmale(mie mi-au iesit din aceasta cantitate 20 de sarmale mari)pe care le asezam intro oala mai mare, pe fundul careia am pus varza proaspata taiata marunt, Dupa un rand de sarmale, presaram iarasi un rand de varza taiaita marunt si asezam din nou sarmale pana le terminam. Deasupra punem afumatura, pe care o acoperim cu varza marunta, peste care taiem rosii felii si asezam si niste marar frunze si un praf de cimbru. Punem sarmalele la fiert domol 3 sau 4 ore, dupa care se servesc cu smantana, langa bere rece sau vin. La preparare se iroseste cam 40-50 minute si la fiert 3-4 ore.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii