Sarmale cu carne

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie
Sarmale cu carne

Ingrediente

  • o varza
  • 500g carne de vitel tocata
  • o cana de orez (200g orez)
  • 4 cepe
  • 2 morcovi
  • putina telina
  • marar
  • cimbru
  • sare piper
  • boia
  • ulei
  • pasta de rosii sau bulion
  • condimente pt sarmale
  • putina vegeta
  • apa

Mod de preparare

Intr-o cratita se pune ceapa,morcovul,telina toate curatate,spalate si taiate marunt sau date prin razatoarea mica.Se pune putin ulei si se rumenesc putin apoi se adauga carnea tocata,condimentele,sarea,piperul,boia se amensteca bine si se lasa putina pe foc apoi se adauga orezul.Se amesteca toate bine.

Varza se opareste cu putina sare,si apoi se iau frunzele frumos se curata ,se pune compozitie in frunza apoi se ruleaza iar pe margine se baga capetele inauntru ca sa nu iasa compozitia.

Se pune pe fundul unei oale cotoarele de la frunze,varza,marar si cimbru unde apoi se aseaza frumos sarmalele.

Peste ele se pune apa cu putina vegeta,sare si pasta de rosii, se toarna peste sarmale unde apoi se acopera cu frunze de varza si iar marar si cimbru.

Pofta Buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise