Intr-o cratita se pune ceapa,morcovul,telina toate curatate,spalate si taiate marunt sau date prin razatoarea mica.Se pune putin ulei si se rumenesc putin apoi se adauga carnea tocata,condimentele,sarea,piperul,boia se amensteca bine si se lasa putina pe foc apoi se adauga orezul.Se amesteca toate bine.
Varza se opareste cu putina sare,si apoi se iau frunzele frumos se curata ,se pune compozitie in frunza apoi se ruleaza iar pe margine se baga capetele inauntru ca sa nu iasa compozitia.
Se pune pe fundul unei oale cotoarele de la frunze,varza,marar si cimbru unde apoi se aseaza frumos sarmalele.
Peste ele se pune apa cu putina vegeta,sare si pasta de rosii, se toarna peste sarmale unde apoi se acopera cu frunze de varza si iar marar si cimbru.
Pofta Buna!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii