Se aleg foile de varza,se toaca carnea de porc,se adauga ceapa tocata marunt, morcovul tocat, sarea, piperul, orezul ales de impuritati si spalat si se amesteca bine compozitia.
Se impaturesc sarmalele, se asaza in cratita, punem cimbrul,foile de dafin,bulionul si kaizerul (un rand de kaizer pe fundul vasului si un rand deasupra).
Se pun la fiert la foc mic cca. 3-4 ore.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii