Carnea se amesteca cu morcovii dati prin razatoarea mica, ceapa data prin razatoarea mica, ouale, sarea, piperul, orezul (cum vrea fiecare cu mai mult sau mai putin orez). Se amesteca bine compozitia si se pune apa in ea de cateva ori ca sa absoarba orezul apa amestecand continuu, apoi se inveleste alternativ cu foi de varza acra si foi de vita. Pe fundul vasului se pun trei bete de marar uscate, iar deasupra un strat de varza tocata si deasupra sarmalele amestecate. Dupa ce s-au impaturit toate sarmalele se pune sucul de rosii amestecat cu apa, cimbrul, iar deasupra se pun foi de varza ca sa nu se arda primul strat de sarmale. Se introduce la cuptor si se fierbe.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii