Ceapă bine mărunţită se căleşte în tigaie împreună cu uleiul. Adăugăm apoi legumele mărunţite, ciupercile, orezul şi le lăsăm să se călească bine. La sfârşit le amestecăm bine cu bulion, sare cimbru, piper. Umplutura o învârtim în frunzele de hrean, opărite.
Se aşază în oală şi se dau la fiert sau le putem pune în cuptor, ieşind mai delicioase acolo. Le-am aranjat într-un mod mai deosebit, în spiritul sărbătorilor de iarnă.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii