Process tehnologic de preparare: varza se spala si se aleg foi. Se toaca marunt o parte din aceasta. Carnea toccata se pune intr-un vas si se amesteca cu ceapa tocata marunt, bulion, sare, piper macinat, orez, cimbru. Se formeaza sarmalutele cu aceasta compozitie.
Intr-o cratita se aseaza un strat de varza toccata, boabe de piper si un strat de Kaiser taiat fisii, foaie de dafin, cimbru. Se aseaza sarmalutele alternind cu kaiserul. Se acopera cu alt strat de varza toccata si se fierbe la foc mic pina cand este aproape gata. Se da la cuptor pina scade si se rumenesc. Se servesc calde cu mamaliguta si ardei iute dupa preferinta.
Atentie compozitia este pentru 500gr produs finit.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii