Ceapa tocata se caleste in cateva linguri cu ulei.
Ceapa tocata se caleste in cateva linguri cu ulei.
Cand ceapa devine translucida, potrivim de gust cu sare si piper, adaugam sucul de rosii/bulionul, orezul si verdeata tocata marunt.
Continuam calirea inca 5-10 minute si adaugam carnea tocata.
Amestecam toate ingredientele, atat cat sa se obtina o compozitie omogena.
Din aceasta compozitie, umplem frunzele de varza/vita de vie (pregatite din timp).
Le asezam apoi intr-un vas pentru cuptor si adaugam printre sarmalute bucati de rasol afumat.
Deasupra sarmalutelor, punem coditele de marar si patrunjel, umplem vasul cu apa, atat cat sa le cuprinda si adaugam una-doua linguri cu suc de rosii.
Dam vasul la cuptor, la o temperatura potrivita, atat cat este necesar.
Se servesc calde! Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii