Toate legumele (inclusiv cartofii) se taie marunt si se pun la calit cu o lingura de ulei si o cana de apa. Punem 500 ml apa la fiert si cand a fiert adaugam bulgurul si lasam 15 minute. Pana va fi gata bulgurul se vor face si legumele. Atunci condimentam dupa gust, adaugam inul si amestecam legumele cu bulgurul pe care l-am scurs de apa. Adaugam verdeata.
Cat timp se raceste compozitia, desfacem foile de varza si le oparim cat sa se inmoie se putem lucra cu ele. Formam sarmalutele si le punem intr-o oala antiaderenta cu putina apa si ulei.
Numarul depinde de cat de mari le faceti, dar ies cam 5-6 portii. Inul are rolul de a lega compozitia, pentru cine nu tine post sau nu e vegan ca mine poate pune un ou. Sper sa va placa!
PS: eu am umplut si cativa ardei cu aceasta compozitie :))
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii