Carnea tocata se amesteca cu ceapa, orezul, mararul, sarea si piperul. Frunzele de vita se spala si se oparesc putin in apa fiarta, dupa care se lasa la racit. Se ia o frunza de vita, se taie codita, se pune o lingurita din compozitia de carne si se impacheteaza sarmaluta. Sarmalele astfel obtinute se aseaza in cratita in cercuri concentrice, umplandu-se apoi si golul ramas.Bulionul se desface cu putina apa si se pune peste sarmalute, cu putin ulei si se dau la cuptor la foc potrivit. Spre final se adauga foile de dafin.
Se servesc cu smantana.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii