Carnea tocata se amesteca cu ceapa, orezul, mararul, sarea si piperul. Frunzele de vita se spala si se oparesc putin in apa fiarta, dupa care se lasa la racit. Se ia o frunza de vita, se taie codita, se pune o lingurita din compozitia de carne si se impacheteaza sarmaluta. Sarmalele astfel obtinute se aseaza in cratita in cercuri concentrice, umplandu-se apoi si golul ramas.Bulionul se desface cu putina apa si se pune peste sarmalute, cu putin ulei si se dau la cuptor la foc potrivit. Spre final se adauga foile de dafin.
Se servesc cu smantana.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii