1. Se rastoarna carnea tocata intr-un vas si se adauga ceapa uscata si verde tocate marunt, orezul, ouale, mararul si patrunjelul si se amesteca.
2. Se potriveste cu sare piper si boia.
3. Frunzele de vita oparite, dupa reteta care deja am expus-o, se vor umple cu aceasta compozitie.
4. Se aseaza toate sarmalutele in vas de lut, se adauga apa si pasta de rosii, si putin bors.
5. Se dau la cuptor pentru minim 2 ore. Daca zeama a scazut, se va adauga bors in completare.
6. Se servesc cu mamaliguta si iaurt, sau dupa preferinta.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii