Oparim frunzele in apa cu sare, in cazul in care nu sunt deja murate. Condimentam carnea cu sare, piper, cimbru adaugam patrunjel si marar. Tocam legumele si le punem la calit. Dupa 10 minute de calit adaugam orezul, il mai lasam 5 minute dupa care adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba inca 7 minunte apoi adaugam compozitia la carne, o lasam sa se raceasca dupa care amestecam pana la omogenizare. Luam o frunza, ii taiem partea fibroasa si in partea de mijloc punem carnea, rulam. Fundul tavii il tapetam cu frunzele ramase si adaugam sarmalutele. Facem sosul cu care le vom acoperi astfel: taiam o ceapa o punem la calit in putin ulei si adaugam suc de rosii,apa, sare si piper. Adaugam sosul in tava le introducem in cuptor pentru o ora jumate acoperite. Se pot servi cu smantana.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii