laptele caldut +zaharul + ouale + drojdia de bere se bat la robot,se adauga faina ,uleiul
se lasa la crescut pina se dubleaza ca volum
10 forme de savarine se ung cu ulei,se pune aluatul in forme in mod egal,se lasa la crescut
se face un sirop di apa si zahar si se fierbe, se aromeaza dupa bunul plac
se coc savarinele,se lasa la racit
se insiropeaza savarinele ,se lasa rece pt 1 ora
finisarea
se ung savarinele cu jeleul rosu,se taie capacelul cu un cutit bine ascutit,cu mina stinga se tine capacelul, cu mina dreapta se tine posul cu frisca la care se monteaza un sprit
se toarna cu posul cu sprit frisca pe fiecare savarina
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii