autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Scaloppini con funghi

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 04 februarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 04 februarie 2015

Ingrediente
1 muschi de vitel, 100 g faina, 250 g ciuperci feliate, 1 lingura mustar, 200 ml vin alb, 200 ml smantana, 70 g unt, cateva crengute de salvie, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Muschiul de vitel se taie în escalopuri, i se dă putina sare şi se bate cu ciocanul de şniţele.
Se trec escalopurile prin făină şi se prăjesc pînă ce se rumenesc pe ambele părţi, în unt.
După ce s-au prăjit se scot si se tin la cald.
In untul ramas de la prajitul escalopurilor, se adauga mustarul si vinul, amestecam, apoi se adaugă ciupercile tăiate felii subţiri ,
După ce s-au tras ciupercile la tigaie in acest sos ,se adaugă piperul pisat , salvia tocata şi se stinge cu smîntînă.
Se toarnă apoi sosul acesta peste escalopuri si se lasa să fiarbă împreună 30 de minute.
Dupa trecerea timpului , escalopulpoate fi servit alaturi de piure de cartofi si salata verde.
Pofta mare sa aveti !Veti fi incantati de gustul acestui sos.

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/07/scaloppini-con-funghi.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Scaloppini con funghi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Copanele invelite in bacon

Copanele invelite in bacon

Se spala copanelele si se condimenteaza dupa gust. Apoi se ung cu ulei si se invelesc in bacon. Se

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Piept de rata cu sos de portocale si vin rosu si ciuperci champignon cu patrunjel

Piept de rata cu sos de portocale si vin rosu si ciuperci champignon cu patrunjel

Scoateti pieptul de rata din frigider cu cel putin o ora inainte de a-l gati. Crestati pielea

25 voturi    6 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 muschi de vitel
  • 100 g faina
  • 250 g ciuperci feliate
  • 1 lingura mustar
  • 200 ml vin alb
  • 200 ml smantana
  • 70 g unt
  • cateva crengute de salvie
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

232 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

27 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Taci si-nghite cu carnati