Scoici umplute cu carne

Se pune carnea intr-un vas pe foc.

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
medie
Scoici umplute cu carne

Ingrediente

  • 1punga cu paste Conchiglioni giganti
  • 1cana suc de rosii
  • 100g cascaval ras
  • parmezan pentru servi
  • Umplutura:
  • 500g carne tocata de vita
  • 1morcov
  • 1cutie de rosii cubulete
  • sare
  • piper
  • 2linguri ulei

Mod de preparare

Se pune carnea intr-un vas pe foc, cu 2 linguri ulei, se amesteca mereu pana-si schimba culoarea, se adauga ceapa tocata marunt, sare, piper, morcovul ras, cutia cu rosii, 1 cana cu apa si se lasa pe foc 1 h sa fiarba incet.

Dupa ce a scazut bine, se potriveste de gust si se lasa deoparte sa se raceasca.

Se pune in fiecare scoica (fara sa se fiarba) cate 1 lingurita de carne, se pun una langa alta intr-un vas, deasupra pe fiecare cascaval ras, se rastoarna sucul de rosii amestecat cu 1cana cu apa si putina sare, daca e nevoie, se acopera vasul cu folie de aluminiu si la cuptor 30 min.

Se servesc calde cu parmezan deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise