Se curata, se spala si se fierb scoicile. In momentul in care se deschid, se iau din apa, se lasa la racorit, se scoate partea carnoasa.
Se dau morcovul si pastarnacul pe razatoarea mica, ceapa pe rzatoarea mare, se calesc apoi in putin ulei. Se fierbe orezul, se lasa la racit. Partea carnoasa a scoicii se toaca foarte fin, dupa care se amesteca cu toate ingredientele de mai sus, adaugandu-se marar si patrunjel tocate, piper si sare.
Se umplu scoicile, se leaga fiecare cu ata, se pun in tava cu putina apa, se dau la cuptor la foc mic.
Se servesc cu diverse garnituri si salate.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii