Se amesteca faina cu margarina moale, apa, otetul si putina sare. Se framanta bine, se pune in folie de plastic si se da la frigider 6-8 ore.
Cartofii se curata, se fierb si se paseaza ca pentru piure, se condimenteaza cu sare si piper. Salamul se taie cubulete.
Pe masa presarata cu faina se intinde o foaie subtirica din care se taie cercuri cu un pahar sau cu o forma de coltunasi. Se pune umplutura in mijloc(1 lingura de piure sau cateva cubulete de salam), se pliaza si se preseaza pe margini cu o furculita sau cu forma de coltunasi. Se prajesc in baie de ulei pe ambele parti. Se scot pe srevetele absorbante si se servesc calde sau reci, ca aperitiv. Se pot folosi si alte umpluturi, dupa preferinta fiecaruia.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii