Scovergi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Scovergi

Ingrediente

  • 500 g de faina
  • 25 g drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 200 ml apa calduta
  • 1/2 lingurita sare
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Intr-un castron punem faina si o amestecam cu sarea, drojdia se freaca intr-o canita cu zaharul si se adauga in faina. Putin cate putin adaugam si apa calduta pentru a obtine o coca potrivita. Lasam coca la dospit in jur de 30 min. Se intinde sub forma de foaie groasa de cca 1 cm, se taie cu o forma rotunda pentru o obtine niste mini lipiute si se prajesc in ulei, se scurg bine si se servesc dupa gust cu zahar sau branza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise