Se prepara sosul pe aragaz, inainte de a fi pus in tava de cuptor. Rosiile decojite se calesc rapid cu putin ulei de masline. Se adauga pasta de rosii, apa si condimente. Sosul doar se incalzeste, nu se fierbe.
Pestele se aseaza intreg in tava unsa cu putin ulei. Se toarna sosul. Se adauga felii de lamaie si rosii si se da la cuptor.
Atentie: scrumbia se prepara foarte repede. Daca cuptorul a fost incalzit in prealabil, in maxim 25-30 de minute este gata. Daca sosul a acoperit pestele, nu mai este nevoie sa il intoarceti. Daca il intoarceti, nu il lasati mai mult de 5 minute pe partea cealalta.
La final adaugati patrunjel proaspat.
Legumele le-am facut tot la cuptor. Cartofi si morcovi, taiati mari.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii