Ingrediente
Ex.2 scrumbii, sare,rozmarin, o lamaie
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
4 voturi
Mod de preparare
Scrumbia astfel preparata se aseaza pe gratarul incins si uns foarte bine in prealabil cu unt sau cu ulei . Se lasa sa se patrunda bine, se intoarce cu atentie pentru a nu se rupe sau sfarama pana se rumenesc pe ambele parti.Se pot servi cu lamaie din abundenta sau otet de mere, cu un mujdei de usturoi simplu sau cu un mujdei la care se adauga rosii coapte si mult patrunjel. Se sareaza si condimenteaza dupa gust.
Eu am pus scrumbiile in forme speciale de peste si nu a mai fost cazul sa le mai crestez. Am uns foarte bine formele pentru peste cu unt inainte de a aseza scrumbiile in acestea si le-am introdus imediat la grill…
Rezultatul a fost “irezistibil”…
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010
Foarte frumos si foarte bun. Multumesc pentru reteta de mujdei cu rosii coapte si patrunjel. Sa nu schimbi poza. Esti tare frumoasa. Nu-mi placea deloc poza cu icoana aceea.
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010
Foarte fin si delicios!
lucica mihaila (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010
La peste chiar poftesc - o bunatate!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010
Va multumesc tuturor pentru aprecieri...
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010
Simplu si gustos.Arata tare bine.
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010
hmmm....ce bun,cu mujdei!yummy!
flori de piatra (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010
Gustos...(Interesant gratarul pentru peste!)