Se mixeaza bine frisca.
Cele 2 linguri de cafea instantanee se dizolva in lapte si se amesteca intr-un bol cu laptele condensat.
Se adauga treptat la frisca amestecand cu cea mai mica viteza a mixerului.
Se pune crema astfel obtinuta in forme de tarta( sau forme de silicon) care se pun la congelator 3-4 ore.
Se scot din forme pe farfurii de desert si se decoreaza cu sirop de ciocolata.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii