Se spala bine sepia si se cresteaza cu cutitul in forma de romburi.Se pune intro tigaie cu 2,3 linguri de ulei de masline si se rumeneste la foc mediu-iute pe ambele parti 10-15minute.Intr-un recipient se pune usturoiul,uleiul de masline,patrunjelul tocat si se zdrobeste totul cu pana devine o pasta(cateva secunde).Sau se piseaza usturoiul impreuna cu patrunjelul si se freaca cu uleiul de masline.Se scoate sepia pe o farfurie ,iar in aceeasi tigaie se caleste 1 minut sosul verde(de usturoi).Se adauga peste sepia calda si se serveste.Se taie bucatele mai micute si se servesc pur si simplu sau se pun 2,3 linguri de sos verde pe paine,sepia taiata bucatele si se serveste sub forma de sandwich.(eu asa prefer).E o bunatate!!Sper sa va placa!!POFTA BUNA!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii