Sferturile se spala se curata de piele si se ung cu putin mustar si se lasa putin pe o plansa ca mustarul sa intre in carne.
Umplutura-Intr-o tigaie se incalzeste putin ulei se pune ceapa la prajit si se adauga pastrama se prajeste putin si treptat se adauga ciupercile taiate si restul ingridentelor se amesteca putin ca totul sa fie legat si se stinge focul si se lasa la racit.
Se iau sferturile se bat putin ca sa fie mai subtiri se pune o lingura de umplutura si se ruleaza pe cit posibil si se prind cu scobitori ca ruloul sa ramaie inchis si se pun intr-o tava sau pyrex.
Se pregateste sosul din ulei si restul componentelor si se toarna peste sferturi.Se inveleste tava cu o foaie de aluminiu si se dala cuptorul incins la 180 de grade ptr 30-40 de minute se ia aluminiul de pe tava si se mai lasa 10 minute sa se rumeneasca dar sa nu se usuce.Se servesc caldute cu orz alb sau cu pire de cartofi.Sint fragede si foarte gustoase.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii