Ingrediente
- 1 plic cafea Jacobs, - 2 linguri apa calda, - 2 lingura înghetata, - 4 cuburi de gheata, - 2 cesti de lapte rece, - 1 lingura de zahar, - putina ciocolata amaruie, razuita, - frisca (optional).
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
29 voturi
Mod de preparare
2. Adauga cuburile de gheata, laptele, 1 ling. înghetata si amestec-o.
3. Se toarna în 2 pahare, se pune deasupra frisca si cealalta lingura de înghetata ramasa (împartita pt. amândoua cesti), putina cafea, si ciocolata razuita.
4. Desertul este gata.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 mai 2010
Buuuuuuunnnnnnn, felicitari!
lumi (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009
bune retetele astea, cristina!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2009
Este super gustos...L-am pregatit si am fost foarte incantata...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009
O bunatate...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 august 2009
Cred ca este un deliciu
Alexandrina (Chef de cuisine) , 20 august 2009
Tare bun trebuie sa fie!
vera (Chef de cuisine) , 20 august 2009
Ft bun!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 august 2009
Ce bine arata si cred ca este tare gustos...