Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.
Încingi o tigaie neaderentă, adaugi uleiul de măsline și ceapa tăiată cubulețe peste care presari puțină sare. Lași ceapa să se înmoaie puțin (1-2 minute), amestecând continuu. Adaugi ardeiul gras, chimenul, boiaua si amesteci timp de 1-2 minute.
Adaugi pasta de tomate, cimbrul, piperul și roșiile din conservă. Amesteci și lași să fiarbă 5-8 minute, adaugi melasa și potrivești gustul de sare. Omogenizezi totul și mai lași un minut pe foc mic.
Adaugi ouăle de prepeliță, pui un capac și lași la foc mic 2-3 minute (eu le-am lăsat 5 minute și e prea mult). Oprești focul, iei capacul, adaugi mini-mozzarella și chives-ul tocat și servești cu turtițe din ovăz integral.
Notă: eu am folosit o pastă de tomate pregătită de mine (cu tot cu seminte), însă o puteți înlocui cu roșii pasate sau cu conservă de roșii.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii