Shaorma (à la Catalina)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Shaorma (à la Catalina)

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui fiert
  • 300 gr varza murata
  • ketchup
  • maioneza
  • piadine(lipii pt shaorma)

Mod de preparare

Pieptul de pui ,dupa ce l-am fiert ,il taiem marunt si il punem deoparte.Varza murata o scurgem bine de zeama si o taiem la fel de marunt ca puiul(mai mult sau mai putin).Lipia, gata preparata ,se pune la incalzit intr-o tigaie fara ulei .Se incalzeste timp de 1 minut pe ambele parti.Cand lipia este gata incepem cu umplutura.Un strat de piept de pui ,un strat de varza murata si condimente dupa gust.Eu am adaugat ketchup si maioneza.Se infasoara bine ca sa nu curga ingredientele si se serveste.Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise