Este o bautura foarte buna, sanatoasa, hranitoare, face bine cand te doare gatul. Usor de preparat.
Puneti in blender (cu dispozitivul pentru batut frisca, spuma) putin lapte ca sa nu se lipeasca mierea de fundul blenderului, mierea si galbenusul crud, apoi completati cu lapte caldut, nu prea fierbinte (sa nu treaca de 40-45 grade Celsius).
Mixati 10-15 secunde, pana se dizolva mierea si se omogenizeaza compozitia. Va face spuma ca si frisca.
Se prepara foarte usor.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii