Intr-o cratita punem 2 l de apa si dam drumul la fiet pentru 5 minute la bureti negri chinezesti.Sunt deshidratati si nu le trebuie mult timp pentru a devenii giganti. Aceste ciuperci de pamant provin din China si sunt nelipsite din preparatele chinezesti.Sunt cunoscute ca Hrib Mycorrhiza. Ea a fost descoperita si foarte cunoscuta in Emisfera Sudica la radacina diferitelor specii de Pin. Mai poate fi intalnita in Africa de Sud sau Noua Zeelenda in apropierea radacinilor de Tei.Astfel tarile Asiatice o protejeaza si in acelasi timp o cultiva ,pentru a fii consumata in cote mari.
Punem in tigaie uleiul de susan si sotam pentru 5 minute legumele .
In alta tigaie sotam cu sosul de soia pentru 3-5 minute nu mai mult ,Shrimpsi.Atentie nu depasiti timpul , pentru a nu se intarii(devin gumati si fara gust).Shrimps,garnele sau creveti congelati , sunt pregatiti pentru a nu mai fii gatiti , doar sotam in unt, ulei de masline sau alte uleiuri ,depinde de preparat ,pentru un timp foarte scurt, cum am mai spus 3-5 minute maxim.Apoi amestecam cu legumele ,1-2 minute ,pentru a se imprietenii.
Intr-un vas mai mic ,punem apa cu sare la fiet.Cand ajunge la temperatura de fierbere introducem pastele Japoneze ,oprim focul ,iar dupa 3 minute ,le scoatem ,taiem legatura si punem in farfurie alaturi de Shrimps mit Gemüze.
Servim dupa gust cu sos Asiatic iute sau dulce.
Este un preparat usor,sanatos,cu putine Kalori si foarte gustos.
pofta buna.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii