Se face un sirop din zahar si apa si cand s-a legat se adauga ciresele cu tot cu sambure. Se mai lasa la fiert cam 30-40 de minute, depinde cat de gros dorim sa fie siropul. Se strecoara, se pune in sticle si apoi la rece.
Se poate folosi in diferite creme, ca suc de baut cu apa minerala, la cocteiluri si la ciresata (in acest caz se lasa la macerat cu tuica 7 zile, apoi se strecoara prin hartie de filtru de cafea).
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii