Pieptul de pui,rosiile si ardeiul sa taie in cubulete.
Intr-o cratita se pune o lingura de ulei la incins,se adauga pieptul taiat cubulete si imediat cel-am pus ,se adauga un pahar cu apa si lasam sa se fiarba.Dupa ce aproape ca s-a fiert se pun rosiile,ardeiul,sarea,piperul si lasam cca 7-10 min. sa mai fiarba.Intre timp intr-o craticioara se pune la fiert orezul in apa amestecata cu delikat. Dupa ce s-a fier se scurge de apa si se aseaza in farfurie impreuna cu mancarea.Orezul se pune in mijloc iar mancarica pe langa orez . Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii