Se ia un blat de tort si sa marunteste foarte bine.Se adauga apoi crema mascarpone si se omogenizeaza compozitia.Apoi se formeaza bile de aceeasi dimensiune care se introduc la congelator pentru 30 min.
Se topeste in bain-marie ciocolata alba si se adauga colorant dupa preferinta. Se scot bilele din congelator. In fiecare bila se introduce un betisor de frigarui.
Se trec bilele prin ciocolata topita, astfel incat aceasta din urma sa le acopere complet suprafata.
Se decoreaza dupa preferinta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii