Pieptul de curcan se taie feliute subtiri. Daca vi se par prea groase se pot bate putin.
Le dati cu sare si piper.
Fulgi de porumb se sfarma cu dosul unei linguri.
Ouale se bat bine.
Feliile de snitel se dau prin faina , ou si fulfi de porumb .Se lasa sa stea asa macar 10 minute sa se prinda bine crusta de el.
Se prajesc in ulei incins , dupa care se pun pe un servet de hartie sa se scurga uleiul din snitel sau pot fi puse si in doua pungi Knorr daca doriti.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii