Pieptul de pui se transeaza si se condimenteaza, dupa gust cu condimente pentru carne de pui. Se lasa asa 20 min. Pesmetul se amesteca cu cascavalul ras pe razatoarea mica si praf de usturoi - dupa gust. Feiile de piept de pui se aseaza intre 2 folii alimentare si se bat. Se trec prin ouale batute si apoi prin amestecul de pesmet. Se prajesc in ulei pana se rumenesc.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii