Autor:
Sidy (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 05 octombrie 2009
Ingrediente
Piept de pui, 2 oua, 3 linguri faina, 3 linguri pesmet, sare, piper, boia
Dificultate: Medie | Timp: 45 min
Mod de preparare
Pieptul de pui taiat in felii se sterge bine cu prosop de hartie. Se condimenteaza , apoi se da prin faina , ouale batute bine si prin pesmet.
Intr-o tava punem hartie de copt unsa cu unt , in care punem feliile de piept de pui si le dam la cuptorul dinainte incalzit, sa se coaca bine, sau se pot pune int-o punga Knorr, pe tava.
Se intorc feliile pe cealalta parte , cand sunt coapte pe o parte.
Daca vi se par prea crocante snitelele, le puneti intr-un vas Yenna acoperit sub care aveti o cratita cu apa ce fierbe. Tineti snitelele acolo pina sunt potrivit de moi.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din piept de pui, copt" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009
FELICITARI PENTRU RETETA SI PENTTRU PREZENTARE!
denisa simona , 06 octombrie 2009
sidy eu nu pun pesmet,pun nuca tocata marunt
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009
Cred că e bun pentru că nu-l mai prajeşti. E mult mai sănătos.
mirey (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009
Imi place cum arata.Merita incercat.
iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009
Foarte bun snitelul,eu il fac la grill.bun si sanatos!