Cartofii se curata si se taie feliute foarte subtiri.
Se pun cate 4-5 feliute in forma de evantai, dupa care se ruleaza formand astfel trandafiri care se fixeaza cu scobitori. Se prajesc in uleiul incins, dupa care se scot pe un servetel absorbant si se scot scobitorile.
Pieptul de pui se portioneaza in doua bucati, care se bat usor, se adauga piper si sare.
Albusul se bate bine.
Cascavalul se da pe razatoarea mica.
Bucatile de carne se trec prin albusul de ou dupa care se trec prin cascavalul ras.
Se pun la prajit in uleiul incins, si se rumenesc pe ambele parti.
Se scot pe un servetel absorbant.
Se servesc calde alaturi de trandafirasii de cartofi.
Pofta buna !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii