Snitel pane copt cu legume la wok

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Snitel pane copt cu legume la wok

Ingrediente

  • ptr 5 persoane
  • 1kg de file de pasare sau piept de pasare taiat fasii groase
  • 2-3 oua
  • pesmet
  • sare, piper
  • putin ulei de masline
  • ptr legume
  • 2 morcovi curatati si taiati bastoane
  • 2 ardei grasi taiati felii subtiri
  • 1 pumn de pastaii verzi congelata
  • 1 conserva de porumb stiulete baby-tanar
  • 1 lingura sos de soya
  • putin piper,papprica rosie,usturoi pisat

Mod de preparare

Incalzim cuptorul la faza grill cu cuptor cine are asa o posibilitate iar la cuptoarele simple aprindem numai partea de sus-temperatura 200 de grade.

Tapetam o tava de cuptor cu pergament pe care il ungem cu putin ulei.

Snitele le batem putin nu trebuie sa fie prea subtiri.Batem ouale bine si dam la gust cu sare si piper,deasemeni snitele le condimentam putin,imprastiem pesmetul pe un platou.Inmuiem snitele bine in ou si le tavalim in pesmet sa fie complet acoperite si le asezam pe tava cu pergament uns in ulei.Ungem snitele cu o perie inmuiata in ulei foarte usor si le da-m la cuptor 10-15 minute pana sant usor rumenite le intoarcem pe partea cealalta le ungem cu putin ulei si le coacem 5-10 minute nu trebuie mai mult sa nu se usuce.Snitele sunt fragede si gustoase ca si cum le-am fi prajit.

Legumele - incalzim wokul cu 2 linguri ulei de masline si adaugam legumele treptat de la cele mai tari la cele mai moi, le prajim 2-3 minute, adaugam sosul de soya, condimentam si le amestecam inca un minut doua pe foc si le servim alaturi de snitele.

O portie gustoasa si sanatoasa minunata si ptr copii si legumele se pot combina dupa dorinta si gusturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise