Reteta postata pe: 10 noiembrie 2009
Ingrediente
snitel porc/pui, 2 oua, sare, piper, faina, 1 cutie ciuperci, 1-2 cepe, 3 linguri pasta rosii, cartofi
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Carnea se bate, se sareaza/pipereaza, se trece prin faina si oua( condimentate, in care se adauga faina ) si se prajesc la foc potrivit in ulei incins.
Ceapa se taie solzi mai mari si se pune la calit cu ciupercile in 2-3 linguri ulei de masline. Se sareaza/pipereaza dupa gust si se lasa sa se caleasca bine. Cand sunt facute ciupercile se adauga pasta de rosii si 1 vf de lingurita de zahar. Se mai lasa la foc mic 5 min.
Se servesc calde cu garnitura de cartofi prajiti si salata de muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel prahovean" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009
Adevarat dezmatz
flori de piatra (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009
Cam mult si ciuperci si cartofi prajiti, dar de gustos e gustos...